Ja ha arribat el final de Ganàpia i Cigronet: Els Pastorets. 

Després de tota la feinada que comporta fer un espectacle d’aquesta magnitud i de tots els esforços per a que totFB pastorets 1000public estigui a punt; podem dir que l’edició d’enguany ha estat tot un èxit. 

Més de 1000 persones (si més de 1000) han passat per la Sala Crespi i han gaudit de més de dues hores d’espectacle. Han rigut amb el Satanàs i en Ganàpia, els més menuts han plorat amb els dimonis a prop,… 

Han sigut sis representacions. Sis dies que hem hagut de deixar la familia per celebrar les festes amb una altre familia; PAM Teatre. Sis representacions que han estat sempre la primera. Com si cada dia fós l’estrena, com si cada actuació fós la que enceta el Cicle Nadalenc de la Sala Crespi.

Molta gent. Hi ha molta gent darrera el telò. Gent que se la veu a l’escenari, gent que mai surten a escena, gent que venen a donar un cop de mà quan els necessites, pares que enguany s’han atrevit a pujar al l’escenari amb els fills,… A tots ells moltes gràcies. Sense tota aquesta gent no podriem dir que fem PASTORETS. A tots ells, de nou Gràcies.

L’any que vé…. encara no se sap. Però si ens posem a pensar en aquest any…… L’any que vé hi tornem !!!!