Grup Infantil i Juvenil

Introducció:

Històricament el grup PAM Teatre ha comptat amb el seu propi taller/escola de teatre infantil. Després d’una reflexió feta però, i valorant la feina d’aquest anys, el taller de teatre es converteix, a partir de la temporada 2019-20 en el Grup Infantil i Juvenil de PAM Teatre.

És una oportunitat que permetrà els nois i noies formar part d’un grup de teatre i conèixer tots i cadascun dels processos que intervenen en la producció teatral: guió, interpretació, vestuari, escenografia, coreografies… I finalment l’estrena davant del públic. Tot, de la mà del seu propi equip de direcció que coordinarà els assaigs i donarà les eines necessaries per a millors i potenciar les aptituds de cadascun dels integrants del grup amb l’objectiu de l’estrena de la producció.

Horari

DIVENDRES
de 18:30h a 21h

Quota*

90€ anuals
per noi/noia

Lloc

CASAL DE SANT PERE
C/Major de Sant Pere, 63

* La quota del Grup Infantil i Juvenil s’equipara a la quota general de qualsevol participant de PAM Teatre.  Aquesta quota es destina a cubrir les despeses i inversions en vestuari, escenografies, despeses de desplaçaments (en el cas de circuits de teatre), etc.

Vols formar part del Grup Infantil i Juvenil de PAM Teatre?

Empleneu el següent formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres.
Us hi esperem!