Sereu meva

Comèdia

Producció propia

PAM teatre

Preu

socis: 8€
general: 10€

Durada

1h 30min

Públic

Per a tot els públics

Idioma

Català

Equip de direcció:

Direcció: Sílvia Bartés
Ajudant de direcció: Paquita Copoví

Sinopsi:

L’Adriana és una rica burgesa casada amb un respectable arquitecte, fins aquí tot fa semblar que sigui un matrimoni idíl·lic, oi? … doncs la realitat és una altra: l’obstinació d’un jove per aconseguir el cor de l’Adriana fa que surti a la llum un joc de mentides i banyes amb un final inesperat.

Repartiment:

Sr. Toldrà, l’arquitecte: Oriol Carreras
Jove, l’aspirant a amant: Aurelio Rodríguez
Ariadna, la cortejada: Sílvia Bartés
Rosa Pompom, l’amant de l’arquitecte: Rosa Mª Pérez
Agneta, la minyona dels Srs. Toldrà: Georgina Martí / Paquita Copoví
Enric Rimbó, l’ex amant de l’amant: Xavier Pallejà

 

Equip tècnic:

Il·luminació i So: Xavi Aguilar

Text de la directora:

“Pour avoir Adrienne” és el títol original d’aquesta comèdia, un text que em va arribar per atzar, navegant per internet!! Encuriosida la vaig llegir d’una sola tirada, absorta fins al final per la seva ironia, la trama enrevessada de mentides i embolics, el ritme, la frescor…talment com si fos escrita a dia d’avui. Aquesta història amb una trama tan actual, em va engrescar per traduir-la, situar-la a Barcelona (originalment passa a París) i vestir-la en els desenfrenats anys 20 tot i ser escrita l’any 1919. En la meva recerca vaig saber que el mateix Jean Poiret, actor, director i autor teatral de grans comèdies com La Cage aux folles (“La jaula de las locas”), en va fer una posada en escena per a la televisió francesa als anys 60.
Així doncs, amb aquesta producció, vull recordar a dos grans creadors de comèdia, Louis Verneuil i Jean Poiret, el primer pel centenari del seu text i el segon pel 25è aniversari de la seva mort.

Sílvia Bartés