El proper dia 20 d’octubre a les 18:30 h, comença TEATRE A LA TARDOR.

 tardor13 3 w back

La programació que ha preparat PAM Teatre per aquesta ocasió és variada, fresca i alegre.

20/10/2013  a les 18:30 h
(SALA CRESPI) 
UNA PARELLA OBERTA  
Un marit (Joan Terrats) … acostumat a ser infidel. Una dona (Pilar Martí)  que mai s’hi ha acostumat. Fins que es gira la truita…. “La parella oberta només pot estar oberta d’una banda, de la banda del mascle, per que si està oberta de les dues bandes, hi ha perills de corrent d’aire”
  
27/10/2013 a les 18:30 h
(SALA CRESPI)
SOM COM SOM
Recull d’escenes interpretades pels joves les quals són de seu interès degut al missatge social i cultural que transmeten. Textos que reflecteixen de manera còmica situacions reals de la vida quotidiana dels joves, dels “no tant” joves i de la gent en general.
 
09/11/2013 (21:00 h)  i  10 /11/2013 (18:30 h)
(SALA CRESPI)
REMENAT D’OUS A LA FRANCESA – ESTRENA 
Ariadna (Silvia Bartés), casada amb en Gustau (Salvador Ribas), arquitecte de professió , es veu assetjada amorosament per l’Enric (Cristian Cazorla), un  jove que està perdudament enamorat d’Ariadna i que farà tot el possible per fer-se-la seva. Gustau, per la seva banda té una amant la Rosa (Rosa Mª Pèrez) que havia estat enamorada de l’Enric. La cosa es complica quan l’autèntic Enric (Aurelio Rodríguez) entra a casa de Gustau per fer-li xantatge.

17/11/2013 (18:30 H)
(SALA CRESPI) 
NO EM TOQUIS LA FLOR
En un viatge de negocis a Suècia, Hilari Serres (Marc Talló) es veu obligat a dormir amb la dona del seu client i descendent d’esquimals, Carl Thullin (Rubén Santasusagna), per tal de no menysprear la seva hospitalitat. Però la cosa es complica quan el suec ve cap a Catalunya. Hilari tem que li haurà de tornar favor per favor i ajudat pel seu amic Olimpi (Francesc Muntada) tramen un pla per fer content a Carl sense que la dignitat de la seva dona, Flor (Laura Alonso), es vegi afectada. Una sèrie d’indiscrecions, mals entesos i l’escarment que prepara Flor pel seu marit fan passar una estona d’allò més entretinguda 
 
 
Podeu venir al Teatre a un preu molt assequible….. només que us descarregueu el val que hi ha al següent enllaç i el presenteu a la taquilla tindreu dues entrades per 10 € (dues pel preu d’una)